Tavoitteeni

Näen politiikan sen alkuperäisessä merkityksessä: yhteisten asioiden hoitamisena. Se on itselleni intohimo ja tapani auttaa yhteiskuntaa ja yhteisöjä, joissa toimin. Allaolevat tavoitteeni ovat asioita, joita tulen ajamaan jokaisella tasolla, jossa voin vaikuttaa. Olipa kyseessä esimerkiksi korkeakoulun edustajisto, tai vaikka harrastusporukka.
 

Pragmaattinen päätöksenteko

Hyvät päätökset ja vahva yhteisö syntyy järkipohjaisella, rationaalisella päätöksenteolla. Ei identiteetistä kumpuavalla huutelulla. Järjen tulee päätöksenteossa aina voittaa tunteet.

Byrokratian purkaminen

Suomalainen yhteiskunta rakentuu aivan liikaa sääntöjen ja säädösten päälle. Meidän tulee rakentaa kuntia, jossa yrittäminen ja innovaatiot kukoistavat. Se tapahtuu purkamalla byrokraattisia rakenteita.

 

Ei kiusaamiselle

Meidän tulee pyrkiä käyttäytymään sivistyneesti ja ystävällisesti toisamme kohtaan niin päätöksenteossa, koulussa kuin työelämässäkin.

Ympäristönsuojelu

Ympäristönsuojelu on itseisarvo. Ihminen osaa väistää luontoa, mutta luonto ei ihmistä. Meidän tulee kaikessa päätöksenteossa ottaa huomioon ympäristölle aiheutuvat haitat.